Zakelijk geschil

Samenwerken is niet altijd makkelijk. Professionele conflicten zijn aan de orde van de dag. In maatschappen, tussen zakenpartners, binnen teams. Soms kan een zakelijk meningsverschil escaleren en uitmonden in een conflict. Als partijen er zelf niet uit komen, kan het soms nodig zijn de kwestie voor te leggen aan een rechter of arbiter. U kunt ook een mediator inschakelen.

Bij mediation houden partijen zelf het heft in handen, waardoor hun zakelijke relatie ook in de toekomst voortgezet kan worden. Partijen die samen naar een oplossing willen zoeken bereiken vaak een beter resultaat dan wanneer een derde de knoop doorhakt. Via mediation kan gewerkt worden naar een win-win situatie in plaats van oordeel met een winnaar en een verliezer.

Kies nu voor mediation en draag zelf bij aan de oplossing van uw geschil!

Samenwerken is niet altijd makkelijk. Professionele conflicten zijn aan de orde van de dag. In maatschappen, tussen zakenpartners, binnen teams. Soms kan een zakelijk meningsverschil escaleren en uitmonden in een conflict. Als partijen er zelf niet uit komen, kan het soms nodig zijn de kwestie voor te leggen aan een rechter of arbiter. U kunt ook een mediator inschakelen. Bij mediation houden partijen zelf het heft in handen, waardoor hun zakelijke relatie ook in de toekomst voortgezet kan worden. Partijen die samen naar een oplossing willen zoeken bereiken vaak een beter resultaat dan wanneer een derde de knoop doorhakt. Via mediation kan gewerkt worden naar een win-win situatie in plaats van oordeel met een winnaar en een verliezer. Kies nu voor mediation en draag zelf bij aan de oplossing van uw geschil!