Kandidaat-notaris familierecht, kantoor Zwolle of Dalfsen (Part-time mogelijk)

Bij Vechtstede Notarissen draait alles om jouw passie en expertise. Wij bieden jou de ruimte om te doen wat je leuk vindt en te werken vanuit jouw kracht in een uitdagende rol binnen onze familiepraktijk.

Bij Vechtstede Notarissen draait alles om jouw passie en expertise. Wij bieden jou de ruimte om te doen wat je leuk vindt en te werken vanuit jouw kracht in een uitdagende rol binnen onze familiepraktijk.

In onze familiepraktijd adviseren en begeleiden wij onze cliënten in verschillende fases van hun leven, bij gelukkige momenten zoals trouwen en geboortes, maar ook op minder fijne momenten zoals een scheiding of bij overlijden. Op elk van deze momenten is het belangrijk dat er vertrouwen is in de expert op dit gebied, en dat ben jij.

Wat houdt de functie in?
Als kandidaat-notaris familierecht ben jij het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon van onze cliënten en vervul je een adviesfunctie voor onze collega’s met betrekking tot vraagstukken rondom familierecht. Jouw verantwoordelijkheden zijn divers en omvatten onder andere:

  • Zelfstandig dossiers behandelen;
  • Opstellen of controleren van akten;
  • Zelfstandig besprekingen voeren en geven van advies op maat;
  • Passeren van aktes mits waarnemingsbevoegd.

Ben jij de juiste aanvulling op ons team?
In een omgeving waar expertise voorop staat, is het belangrijk dat jij je thuis voelt.
Ben jij iemand die:

  • Pro-actief meedenkt met onze cliënten?
  • Oplossingsgericht is in elke situatie?
  • Vertrouwen weet over te brengen naar onze cliënten?
  • Een positieve werksfeer nastreeft?
  • Beschikt over de benodigde diploma’s en ervaring binnen familierecht?

Dan bieden wij jou een afwisselende baan met volop leer- en groeimogelijkheden binnen een geweldig team.

Wie zijn wij?
Vechtstede Notarissen is een groot regionaal kantoor met drie vestigingen in Dalfsen, Hardenberg en Zwolle, bestaande uit bijna 70 professionals. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Maandelijks organiseren we een informeel familierecht/boedel-overleg om actuele ontwikkelingen te bespreken. Daarnaast bieden we regelmatig interne cursussen aan en zijn er volop mogelijkheden om externe cursussen en trainingen te volgen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV naar vacature@vechtstede.com